måndag, mars 31, 2008

Reumatism - BEMER 3000

(fortsättning från förra veckan, "Reumatism - nypon")
...Ett annat bra hjälpmedel mot värk som inte heller har några biverkningar är BEMER 3000. BEMER står för bio-elektro-magnetisk-energi-reglering. Behandlingen är baserad på 30-årig världsomspännande forskning av olika vetenskapsmän och mångårig praktisk erfarenhet från tusentals läkare i Europa och andra världsdelar. BEMER 3000 är godkänd inom EU som medicinsk apparat.
Euro-Institutet för bioenergetisk medicin i Dornbirn i Österrike har gjort en studie med hjälp av läkare i Europa där olika sjukdomar har behandlats. Två av sjukdomarna var artros och artrit. Av de 113 personer som behandlades för detta blev 61 procent besvärsfria, 27 procent bättre och för 12 procent blev sjukdomen oförändrad.
BEMER 3000 består i huvudsak av en spolmatta. Spolmattan är ungefär som en mjuk, tunn madrass som man ligger på utplacerad på en plan yta till exempel en brits eller säng. När mattan kopplas till en styrenhet så syresätts dina celler genom mattan på 8 till 20 minuter beroende på vilket program du ställer in. På så vis får du din ämnesomsättning att fungera bättre och det i sin tur har många positiva effekter. Känslan av avslappning och välbefinnande ökar, smärta lindras, cirkulationen blir bättre och kroppens förmåga att ta itu med obalanser som till exempel sjukdom ökar.
BEMER 3000 har många användningsområden beroende på vilket program man ställer in, för att ta några exempel:
- Idrott. Du får mer energi och kroppen återhämtar sig snabbare efter träning och eventuella skador. Cyklisten och bragdmedaljören Susanne Ljungskog har använt sig mycket av BEMER 3000.
- På arbetsplatsen. Bra i förebyggande syfte, främjar cirkulationen och är avslappnande. Men får man problem som stela axlar, spänningshuvudvärk eller musarm så går det att behandla.
- Vid sjukdom. Verkar avslappnande och smärtlindrande. Ett bra sätt att hålla cirkulationen igång när man kanske inte kan eller har så mycket ork att röra på sig. Har även visat god effekt på många sjukdomar testade i läkarstudier som det jag skrev om tidigare gällande artros och artrit. Några andra exempel är benskörhet, ischias, lågt blodtryck och migrän.
Oavsett inom vilket område man använder BEMER 3000 så gör det inte ont utan är behagligt avslappnande. Under behandlingen tar man bara av sig skorna, kläderna behåller man på. Och som jag skrev i början på texten så förekommer inga biverkningar.
Nästa vecka är det ny månad och nytt ämne!

Andra bloggar om: , , , , , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad kostar den då? Svindyr förståss

Lotta sa...

Hej,
jag jobbar inte som återförsäljare längre och det är inte för att jag tycker mattan är dålig på något vis. Jag har en matta själv som jag använder ofta.
Jag vet inte något exakt pris nu men runt 25.000 kronor.