fredag, juni 01, 2007

Goda bakterier - återuppbyggnad

(fortsättning från igår)
...Det är ett tarmreningsprogram som bara tar ett par minuter om dagen i form av pulver och tabletter, det kan användas utan sträng diet. Det stimulerar samtidigt tillväxten av de egna nyttiga tarmbakterierna. På så vis slipper man problemet att försöka få bakterier tillförda genom kosten att fästa i tarmen.
Vital Body & Soul har en sajt där man kan gå in och läsa mer.
Jag har köpt produkterna i hälsokost, det medföljer då en broschyr som är viktig den heter "Ny hälsa genom tarmrening". En fullständig kur tar cirka tre månader för en normal person men det kan också variera ganska mycket. Det viktigaste är att man följer sin egen takt och inte exakt upplägget i broschyren.
Tarmfloran grundläggs tidigt i livet. Vi föds sterila men inom cirka en månad har vi fått uppåt 90 procent av de bakterier som vi sedan kommer att bära med oss. Där kan föräldrar genom kosten verkligen göra en insats för barnets framtida hälsa. Det finns ännu inga generella rekommendationer på pribiotika men eftersom det är ofarligt och inte har några biverkningar så är det ju det ingen anledning att låta bli.
Trevlig helg!

Andra bloggar om: , ,

Inga kommentarer: